tisdag 16 juni 2009

Ska försöka skriva lite


Ja, nu ska ja försöka ta mig ork att skriva några rader....lägger in lite bilder ifall de skulle blki torka.

I helgen har min söta syster varit här (den yngsta då, ja ha ju faktiskt en hel del systrar), det var kul. Ja skulle behöva ett stort barn tror ja =P
Okomplicerade, hjälpsamma och lätta att få me på tokiga grejer haha

Vi har spelat yatzy (äntligen någon som förstod vitsen me de, Tristan är inte sådär jätteförtjust i yatzy), ritat, sett på tv, bakat muffins, lekt, sprungit, dansat, vare på affärn, Iza tog hål i öronen...hmm, ja de var de mesta vi gjorde tro ja.


Här är sötungarna och busar i Trilles rum.....



I söndags när Trille vaknade så var han svullen i ansiktet, och efter nån timme så kom ja ju på att de förmodligen berodde på att han slutat med ena allergi-medicinen. Den han har nu ska han bara få om kvällen för man kan bli trött av den, men ja gav han av den ändå och efter ett tag så gick svullnaden ner....
Man kan ju fundera över va som orsakade de, men allvarligt så har ja ingen aning.
Pollen kanske?? (haha, nu ha ja visserligen ändrat men först så hade ja skrivit Polen....haha, de såg lite oligt ut, som att dom skulle ha med Trilles allergi att göra =P)


Såhär glada va jag och Iza i helgen....hahaha, nej men vi ville inte va me på kort. Tristan är ju lite paparazzi-lik ibland (undra va han fått de från??)



Min son spindelmannen.....ja fattar inte riktit va alla sprindalr kommer ifrån, och hur i hela friden dom lyckas hinna spinna nät. Men men, dom är kanske snabbare än va ja tror, så länge dom är någorlunda små bryr ja mig inte. Ja ha faktiskt till och med gått så långt så jag tillåter EN spindel i tv-rummet, en liten svart rackare som bor brevid elementet.

Här om veckan bodde de 2 där men då dammsugade ja upp en och Trille råkade (?) mosa den andra, men nu8 är det en ny som flyttat dit.



Mums, mat....denna lilla tös har ingen botten i magen. Hon äter nästan llt och hon äter när de finns mat.



Till skillnad från sin syster så äter inte denna gosse allt, långt ifrån, men desto gladare blir man när man ser honom lassa in =)
Och igår och ida var Trille på dagis, 9-12. Det gick bra, lite annolunda är de för en i personalen har slutat och det har tillkommit en annan men annars är de lika.
Tyvärr är det den fröken ja ha haft bäst kontakt med som slutat, men som tur är så ska hon börja på Bävern där Luna fått plats till hösten så tur i oturen så att säga =)
Den nya, som är karl, har ja inte hälsat på än. Men vi får väl se hur det blir. Ja hoppas de ska funka, annars bli ja lessen =(
Jaja, nu ha ja skrivit litegrann. Ha känt mig lite förkyld sista dagarna, onti halsen å så =(
Och fruktansvärt ont i kroppen. Kan ju ha att göra med springningen.....ha insett att underlaget inte är det bästa här. Det blir som så platt, men men....man tager va man haver.

1 kommentar:

  1. Men det är ju jättebra att dom fått in en man på avdelningen! Det beror ju förstås på hur han är...men min erfarenhet är att män härjar mer med barnen, på ett stt som vi kvinnor inte orkar riktigt :P Men där spelar åldern kanske in en del också...

    SvaraRadera