söndag 28 juni 2009

Återigen så himla trött....

Det är därför jja ej har uppdaterat bloggen på ett tag. Det har ju varit så fruktansvärt bra väder så man är ju ute hela dagen lång, sen på eftrmiddan/kvällen så är man heeeeeelt slut och orkar inte skriva nånting alls (med man så menar ja alltså ja då =P)

I helgen så ha ja avre i resele iaf, syster Helen kom hem på fredagnatt (yej) också försökte ja få iväg lite grejer på loppisen i lördags.
Fast mamma fick stå för försäljningen medan jag och helen tog barnen och for te höven. De va skönt att få svalka fötterna ett tag och barnen behövde också svalka av sig, dom va alldeles rödblommiga av värmen.

Idag så har vi vare till stugu(?)sjön och bada, snacka om att vägen dit var låååång men de va himla mysigt ställe, jättebra för barnen =)
Tog världens finaste bild på Luna (ja ha många såna nu haha), jättesomrig va den men eftersom hon är naken så väljer ja att inte lägga ut den.....men ja, nu vet ni att den finns haha

Klev upp typ 7 i morse för att steka pannkaka, tänkte att gör inte ja de s blir de inte gjort.....sen stog ja där i 2 (!) timmar.....ojojoj, och dom där 2 timmarnas slit försvann på ca 10 minuter.

Ne alltså ja är så tung i huvudet så nu orkar ja inte skriva mer, måste ju ha en snutt å skriva imorn också utifall att dagen blir händelselös haha

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar