lördag 26 juli 2008

Varmt och varmt....trött

Skitkul me denna värme va, kan ju inte va ute för Luna bara gråter....hon gillar inte när det är jöttevarmt =/

Va iväg en sväng på stan men de funka ju inte, så vi köpte bara glass å sen gick vi hem. Men ungen ha vägra sova typ hela dan. Helt utmattad så somna hon vid 4 typ, å då ha hon inte sove sen hon vakna i morse (typ halv 9)...gud alltså.

Va å titta på Idol-Ola i parken i går kväll, va ju ehh, kul eller nått. Åt lax efter de, mums...eller förresten den va ju alldeles för salt så de va inte mums =/

Fick höra att Trilles pappa ha flyttat till Umeå (trodde personen som sa de i alla fall)
ja då lär det ju inte bli så mycket kontakt dom emellan, även när han får på papper att de är han som är pappa (finns ju faktiskt inga tvivel, de e bara å titta på pojken liksom)
Blir så lessen för Trilles skull, han förstår ju inte varför alla andra har pappor och inte han.....fucking shitstövel, förstår bara inte hur man kan skita i sitt eget kött och blod liksom?!?
Vet ju att de inte är mitt fel, men de känns då verkligen som det....=(

Hmm, orkar inte tänka så mycket.....

Hade ja vart vid mina sinnens fulla bruk så hade ja ju velat gå ut idag....(eller igår) men de vill jag inte. Å ja fattar inte direkt varför?????
Ha ingen lust alls att lämna barna å gå ut å parta....eller ha ja de?
Känner mig så delad, ibland på kvälarna kan ja få för mig att ja verkligen vill ut....men bara för folkets skull då, inte för alkoholen (blää). Men samtidigt så känns de typ som, nee!!!!
Äsch ja vet inte....de e för varmt för att ja ska få nå samanhängande tankar hehe
Ja vet inte riktit va ja skriver.....ska försöka skriva mer sen å se om ja få nån ordning på tankarna ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar