söndag 16 mars 2008

Melodifestivalen och kanske lite mer...

Dom senaste åren ha de faktiskt inte vare så dåliga vinnare, i fjol vann dom ja ville (The Ark, för er som inte följer melodifestivalen) och i år så vann Charlotte Perelli, och hennes låt va faktiskt ganska bra =)
Hon själv se ju lite weird ut men men, de är ju hennes problem hehe

Tro ja tycke Rongedal skulle ha vunnit för dom hade en rätt så bra låt, en sån som fastnar, men som sagt är inte missnöjd me den som vann....

Hade sällskap av Annika, de va riktit skoj. Vart nog egentligen mer pratande än tittande men hade ju redan sett alla tidigare så de gjorde ju inget =)
Pratade lite om att de vore skoj å dra ihop nått gäng te de e dags för stora tävlingen (eurovision alltså) sitta hemma hos nån och bara ta de lugnt å prata om hur dåliga alla andra länder är hehe, men vi få väl se hur de bli.

Och gumman ha vare rätt trött och gnällig idag, ha måstat ha hon "på mig" hela dagen....i bärselen alltså. Men då ha de gått bra och hon ha sove =)
Är en aning trött i nacken nu =/

Och lillgubben ha vare en liten "ung-unge" som vanligt, ha inte riktit vant sig vid att uppmärksamheten inte är hos honom 24 timmar om dygnet...(ja, har väldigt dåligt samvete över det, men va kan man göra??)
Ska försöka ägna mig mer åt honom, försöka hitta på lite mer roliga saker och göra....men när man är trött så är fantasin inte på topp tyvärr. Då vill man ju bara få ta de lite lugnt en stund....

Ne, imorn blir de upp till dagis igen så måste väl börja tänka på refrängen snart.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar